Google blen Motorola Mobility për 12.5 miliardë

M

martini

Vizitor
Google blen Motorola Mobility për 12.5 miliardë

TIRANE-Kompania gjigante “Google” do ta blejë prodhuesin amerikan të telefonave celularë “Motorola Mobility”, për 12.5 miliardë dollarë amerikanë.
45114_1.jpg

Në një njoftim për shtyp, të dy kompanitë thanë se ata kanë arritur marrëveshjen përfundimtare dhe se ajo është miratuar nga bordet e te dyja palëve.

Kompania ”Motorola Mobility”, në muajin janar ishte ndarë nga pjesa tjetër e firmës amerikane të komunikimeve Motorola.

(d.b/BalkanWeb)
 
Sipër