Gjermani, gjarpri që ka dy koka

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
B

besniku

Vizitor
Gjermani, gjarpri që ka dy koka

Në një provincë të vogël të Gjermanisë ndodhet një gjarpër i vogël me dy koka.
Gjarpri i llojit piton, është një vjec dhe është i gjatë 50 centimetra. Është hera e parë që fotot e këtij pitoni bëhen publike dhe është rasti i dytë në botë i një gjarpri me dy koka.