Gjera të dobishme për webmasterat!

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Forume te tjere:

ASP:
Free ASP Snitz Forum - http://www.onlyfreescripts.com/
Web Wiz Forums - http://www.webwizguide.info/web_wiz_forums/default.asp


PHP:
WowBB - http://www.wowbb.com/
Celeste Bulletin Board 2004 - http://www.celestesoft.com/
iBulletin - http://www.i-bulletin.net/forums/


CGI/PERL:
Ikonboard- http://www.bbv2.com/
bbBoard- http://www.bbv2.com/
TinyBB- http://www.thecgipath.com/misc/products_beta.shtml
 
A

Antoni

Vizitor
Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Web / PHP Resource

www.php.net (php homepage)
www.apache.org (apache homepage)

Setup
www.ybotherk.com (Permban artikuj si mund te instalohet apache dhe php ne UNIX)
http://hotwired.lycos.com/webmonkey/00/44/index4a.html

Code:
www.evilwalrus.com (php coding site)
www.devshed.com (faqe me shume info)
http://hotwired.lycos.com/webmonkey/programming/php/
www.newbienetwork.n et
www.phpbuilder.com
http://webmasterbase.com/subcats/53
 
A

Antoni

Vizitor
Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Forum falas mund ta gjeni te www.smfhost.com

Space: 75MB
Transfer/Bandwidth: 5GB
Forum Software: SMF v1.0.2
Domain: Subdomain only (you.smfhost.com)
Mods Allowed: Yes
Language: Any language allowed
File Manager
FTP: 1 FTP account
Email: 1 email address (you@site.smfhost.com)
File Size Limit: None
Backups?: Yes, daily backups of all files and databases
Forum Stats: Awstats/Webalizer/Analog
Custom error pages

Support: Free support forum

NO ads/banners/popups
Can i put my own ads on my board?: NO

SETUP: Free
PRICE: Free
 
A

Antoni

Vizitor
Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Re: Gjera te dobishme per webmasterat!

Per ata qe duan te provojne programimin PHP ne Windows pa e çare koken me instalime dhe konfigurim, mund te instalojne Apache, PHP, MySQL dhe phpMyAdmin pernjeheresh duke e instaluar programin EasyPHP
Adresa : http://www.easyphp.org/