Gjeni gjëegjezën...?

B

besniku

Vizitor
Gjeni gjëegjezën...?

Pasi te gjeni gjeegjezen postoni edhe ju nje gjeegjeze, por jo banale se do t'u fshihen postimet. Faleminderit per mirekuptimin.


Porsi lemsh eshte rrumbullak,
mot e jete sillet qark,
pa benzin shkon e vjen,
kur leviz askush s'e ndjen,
eshte plake sa s'tregohet
por nuk lodhet e s'ankohet.
 
A

Antoni

Vizitor
Eshte Toka. Nuk ishte dhe aq e veshtire.

Gjejeni kete;

Ha e dhet ne tirqit t'vet?
Kush eshte?
 
Sipër