Ç'ka të re

Gjahtari i fundit

F

Flori

Vizitor
Gjahtari i fundit

N'andje heret, në nji klub gjahtarsh ishin mledhë nji grup shokësh, dihet gjahtarë, dhe po thoshin historitë e tyne që u kishin ndodhur gjatë natës. Fillojnë tuj tregu historitë me rradhë, kur vjen rradha e të fundit ça me ju diftu mor shokë, nuk më ka ndodhë ndoj herë si mbramë. Shokët: "pa he mor, ça te ka ndodh?" Gjahtari po më kalon para kamve nji lepur nja dhjetë a dymbëdhjetë kilesh edhe po ndalet në nji kaçube. Avash-avash e marr ne shenjë dhe e qëlloj bam!... - lepuri me kambë përpjetë. Në këtë kohë vjen kamarierja me marrë porositë dhe ikë prapë. Gjahtari thotë: "ku e lamë?" Shoku: "me kambë përpjetë..." Gjahtari vazhdon "e t'ja bana nja dy-tri herë..."
 
Sipër