Gëzuar vitin e ri 2015

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Gëzuar vitin e ri 2015

Viti 2014 sapo u largua duke marrë me vete të gjithë grafikun e tij luhatës, me të mirat dhe të keqijat, me arritjet dhe me zhgënjimet, me ëndrrat dhe me realizimet. Tani një tjetër vit do të na shoqërojë, pra 2015 e shpresojmë e urojmë me gjithë zemër që të jetë një vit me plot fat e begati për të gjithë. Gëzuar vitin e ri 2015. Fat, paqe, suksese, punë dhe dashuri qofshin fjalët kyçe për vitin 2015. Gëzuar dhe përshumvjet.
2015.jpg