Gëzuar Pashkët 2014

Miri

Anëtar drejtues
Gezuar Pashket 2014

Urime dhe Gezuar (Me Shendet) Pashket 2014

Kjo feste madheshtore, sjellte gezim, mbaresi e paqe, ne jete, ne familje e kudo.

Gezuar!
 
Sipër