Gëzuar festat e fundvitit

Miri

Anëtar drejtues
Urojmë të gjithë mirditorëve Gëzuar dhe përshumvjet festat e fundvitit. Mbarësia dhe harmonia qofshin gjithmonë me ju dhe u sjellshin sa më shumë begati në në familje dhe kudo jeni.

Një urim të veçantë nga stafi Mirdita.com ku këtë vit nuk kemi pasuruar shumë faqen për arsye bashkëpunimi dhe organizimi por parimi është gjithmonë i njëjti pra që tu ofrojmë një shërbim informativ falas Cilësor dhe të Paanshëm. Shpresojmë gjithashtu që vitin e ardhshëm të kemi ndonjë surprizë pozitive në lidhje me këtë çështje.

Gjithashtu falënderojmë anëtarin z. Munella per përkushtimin, kontributin dhe vullnetin e tij në pasurimin e Mirdita.com
Ftojmë të gjithë lexuesit që të ndjekin këtë shembull dhe ta pasurojnë këtë faqe me shkrime cilësore dhe sidomos të paanshme.
Një falënderim edhe të gjithë vizitorëve të tjerë për ndihmën e tyre direkte dhe jo direkte në lidhje me përmirësimin e Mirdita.com

URIME DHE GËZUAR FESTAT
 
Redaktimi i fundit:
Sipër