Gëzuar Festën e 8 Marsit

Miri

Anëtar drejtues
Gezuar Festen e 8 Marsit

Urimi me i madh qe mund tu beni grave per 8 Marsin dhe per gjithe jeten e tyre eshte Rrespekti ndaj tyre.
Grate na sjellin ne Jete, Bota eshte Grua, Jeta eshte Grua, E ardhmja eshte Grua, Forca eshte grua...Beni qe dhe fjala Grua te jete Grua...
Rrespektuat grate...respektoni veten.
Gruaja nuk eshte nje send qe i perket askujt... Gruaja eshte nje person qe i perket vetes se saj dhe ka te njejtat te drejta qe ka nje burre.
Urime Urime Urime.

festa-della-donna.jpg
 
Sipër