Gëzuar dhe përshumvjet Krishtëlindjet

Miri

Anëtar drejtues
Gëzuar dhe Përshumvjet Krishtëlindjet

Urojmë të gjithë besimtarëve katolikë Gëzuar dhe Përshumvjet Krishtëlindjet.
Sikur Krishti lindi për jetën, paqen dhe harmoninë, qoftë e njëjta lindje ne zemrat dhe në familjet tuaja.

attachment.php
 

Bashkëngjitje

  • nativita1.jpg
    nativita1.jpg
    61.1 KB · Shikime: 0
Sipër