Fundi i Botës

Miri

Anëtar drejtues
Fundi i Botes

Dal ngadale po afrohet 21 Dhjetori Fundi i Botes sipas gojedhenave. Tani na mungon vetem nje muaj. Doja te dija se çfare mendoni ju per kete gje. Me kujtohet qe dikur gjysherit na thonin 2000 e pak o 2000 pa pak do te marre zoti dynjane.

Une sinçerisht nuk e besoj nje gje te tille por nga padija nuk e mohoj, pra jam si medyzash. Ka njerez qe jane duke u pergatitur per mbijetesen ne rast katastrofash, biles ne France ne fshatin Bugarach policia locale ka deklaruar mbylljen qarkullimit te njerezeve ca dite para dhe pas dates 21, ku sipas gojedhenave kjo maje mali nuk do te preket nga katastrofa, thuhet se ky mal ka disa veti magnetike te veçanta ke edhe avjonet e shmangin (gje e mohuar nga aviacioni kjo).
bugarachbig_66275_0.jpg
Pra si po e pritni kete date?
A jeni te pergatitur apo eshte nje dite si te tjerat dhe ajo çka e ben interesante eshte vetem mbarimi i kalendarit te popollit Maya
 
Sipër