Fshirje e llogarive jo aktive

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Pas një konsultimi me drejtuesit e faqes kemi vendosur që llogarite jo aktive të eliminohen. Gjithashtu edhe të gjitha llogaritë aktive që nuk kanë bërë postime dhe nuk kanë marr pjesë në veprimtaritë e faqes do të eliminohen.
Në rast se doni të kyçeni në faqe për të përfituar të drejtat si anëtar lutemi të krijoni sërish llogarinë.

Në rast problemesh ose për ndonjë informacion shtesë lutemi të na kontaktoni.