Fshatrat e rrethit Mirditë sipas komunave

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Fshatrat e Rrethit Mirdite sipas komunave

kover.png

Ketu paraqesim fshatrat e rrethit Mirdite te ndare sipas komunave.

Komuna Kaçinar me Fshatrat
 • Kaçinar
 • Arrëz
 • Shtufë
 • Kuzhnen
 • Shëngjergj
 • Simon
Komuna Fan me Fshatrat
 • Klos
 • Shtrungaj
 • Bisakë
 • Fan
 • Zall-Xhuxhë
 • Katund i Ri
 • Konaj
 • Shëngjin
 • Petoq
 • Xhuxhë
 • Dardhëz
 • Thirrë
 • Sang
 • Hebë
 • Domgjon
 • Gjakëz
 • Munellë
Komuna Kthellë me Fshatrat
 • Perlat Qendër
 • Perlat i Sipërm
 • Shebë
 • Tharri
 • Trojës
 • Prosek
 • Rrushkull
 • Ujë
 • Shtrezë
Komuna Orosh me Fshatrat
 • Nënshejt
 • Reps
 • Blinisht
 • Kullaxhi
 • Gur i Bardh
 • Gurth Spaç
 • Kodër Spaç
 • Peshqesh
 • Lgjin
 • Bulshat
 • Planetë
 • Mashterkor
 • Grykë-Orosh
 • Lajthizë
 • Ndërshenë
Komuna Selitë me Fshatrat
 • Burbnesh
 • Lufaj
 • Bardhaj
 • Lëkundë
 • Zajs
 • Kthellë e Epër
 • Kurbnesh Fshat
 • Mërkurth
 • Kumbull