Formular për Përfitimet

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
F

Flori

Vizitor
Formular për Përfitimet

Ketu u vendosim lidhjet qe duke klikuar mbi to mund te shikoni formularet dhe ti stamponi ato.
  1. Lista e dokumentave për kërkesë paraprake për pension
  2. Kërkesa paraprake për pension
  3. Listë dokumentash për pension
  4. Kërkesa për caktim pensioni
  5. Kërkesa për rishqyrtim pensioni
  6. Kërkesa për transferimin e dosjes së pensionit
ISSH | Instituti i Sigurimeve Shoqërore