Fluturoi me 800 tullumbace!

S

sajmiri

Vizitor
Fluturoi me 800 tullumbace!

Vitaly Kalikov,28 vjeçari nga Rusia,mbushi 800 tullumbace me helium dhe ...arriti t? fluturoj? n? një lartësi prej 5.724 metrash duke thyer nj? rekord t? ri botëror.Rekordi i mëparshëm i përkiste Ian Ashpole,i cili me tullumbacet e tij arriti të fluturojë në një lartësi prej 3.350 metrash.(albnow.com)
 
Sipër