Florida përgatitet për shpërndarjen e vaksinës

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Kompania Jackson e kujdesit shëndetësor në Qarkun Miami-Dade të Floridës, thotë se do të jetë një nga rrjetet e para që do të marrë vaksinën Pfizer, sapo ajo të miratohet.

Vazhdoni të lexoni...