Fito tek Konkursi mirdita.com

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
Gjendja
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Fito tek Konkursi mirdita.com

Te dashur lexues. Siç e shprehim edhe nga titulli, mirdita.com ka pergatitur nje konkurs te vogel per anetaret e forumit. Qellimi i ketij konkursi eshte per te rritur sadopak interesat e vizitoreve, per te gjalleruar webfaqen dhe per te pasur argomenta sa me te rinj.

Konkursi ka lidhje me publikimin e Artikujve, Temave dhe Postimeve te ndryshme. Pra i pari qe arrin te publikoje 50 postime ne mirdita.com del fituesi numer 1, ndersa fituesi numer 2 dhe numer 3 dalin ato qe i afrohen sa me shume numrit 50.
  • Per fituesin numer 1 Ofrojme 30 euro
  • Per fituesin numer 2 Ofrojme 15 euro
  • Per fituesin numer 3 ofrojme 10 euro
Per te marre pjese duhet se pari te rrespektojme disa rregulla.
  • Postimet duhet te kene lidhje me kategorite e forumit dhe te jene te shtjelluara.
  • Postimet nuk duhet te kopjohen neper faqe te tjera (mund te lexohen ne faqe te tjera, por ama duhet te shprehen me fjalet tona, pra jo te kopjuara)
  • Postimet nuk duhet te permbajne pak fjale dhe te jene te pakuptimta.
  • Nuk numd te postohen me shume se 10 postime ne dite.
  • Fituesit shpallen ne fund te muajit shtator 2012.
  • Postimet kontrollohen nga stafi dhe vetem stafi do tu tregoje numri e sakte te postimeve tuaja.
Ne rast se keni ndonje pyetje me kontaktoni duke ju pergjigjur kesaj teme.
Konkursi eshte i hapur.
 
A

Antoni

Vizitor
A mund te publikoj ne kategori te ndryshme apo jam i detyruar ne nje kategori te vetme?
 
V

Veptima

Vizitor
Si na e paguan shumen e lekeve. psh ne qe jemi jashte shtetit si i behet?
 

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Si na e paguan shumen e lekeve. psh ne qe jemi jashte shtetit si i behet?

Atehere eshte nje pyetje me vend. Pagesat behen me PayPal si rregull, por edhe ne ndonje menyre tjeter, psh skeda telefoni, ose personalisht ne rreshen. Sidoqofte Leket nuk u humbin. ;)
 
Gjendja
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.