Fillon epoka e telefonave 3D pa syze

A

Antoni

Vizitor
Fillon epoka e telefonave 3D pa syze

28M-Teech-Fillon_epoka_e_telefonave_3D_pa_syze..jpg

Pas pak ditësh, koreanët e LG do të prezantojnë për mediat Optimus 3D, smartphone i parë në gjendje të prodhojë dhe shfaq përmbajtje (foto dhe video) tre dimensionale pa ndihmën e syzeve.
Në të njëjtën periudhë, ndoshta pak më vonë, do të vijë edhe një telefon i dytë 3D, edhe ai një Android, por këtë herë i HTC: Evo 3D i cili ka dalë në SHBA dhe tani pritet të vijë në Evropë.
“3D është diçka më shumë që duam t’i ofrojmë publikut tonë”, është shprehur Graham Wheeler, drejtori i drejtor i komercializimit të HTC.
 
Sipër