Fillojnë provat e vaksinës kundër koronavirusit me spërkatje në hundë

P

Phil Mercer

Vizitor
Shkencëtarët në Brisbane të Australisë besojnë se trajtimi mund të jetë më i efektshëm kundër virusit sesa vaksinat e AstraZeneca-s dhe Pfizer-it dhe se do të mundësonte vaksinimin e pacientëve që kanë frikë nga gjilpërat.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër