FDA miraton dozën përforcuese të Pfizerit për fëmijë 12 vjeç e lartë

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Administrata e Ushqimit dhe Barnave, FDA miratoi sot dozën e tretë, përforcuese, të vaksinës Pfizer, për fëmijët në moshën 12 vjeç e lartë, ndërsa vendi ndeshet me një shtim të lartëtë rasteve me Omicron

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër