Fauci paralajmëron rrezikun nga shtimi i rasteve me koronavirus

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Eksperti më i lartë amerikan për sëmundjet infektive po paralajmëron se më shumë "dhimbje dhe vuajtje" do të pasojnë ndërsa përsëri po shtohet numri i rasteteve me COVID-19.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër