Farat e linit ilaç kundër kancerit

Munella

Anetar Fillestar
Farat e linit ilaç kunder kancerit


FARAT E LINIT ILAÇ KUNDER KANCERIT


Dr. Budwig asht nji biokemiste e njoftun n'Gjermani. Ka zbulue se kombinimi i vojit linit me djath t'ri t'pa krypë me shumë sukses e shëron kancerin dhe smundjet tjera që shkaktohen prej undyrave të damshme në organizmin tonë.

Pregatitja:

2 deri n'gjashtë lugë voji t'linit
1 dcl djathë t'freskët
3 deri n'gjashtë lugë fara t'blueme t'linit.

Për personat që janë shumë të smuet thot doktorresha, sasia ditore e konsumimit t'farave asht: 1 dcl. Djath, 6 lugë voj dhe 6 lugë fara t'blueme. T'gjithë këtë sasi duhet konsumue brenda nji rracioni sepse me kalimin e kohës humb vlera shëruese.

Rracionin mund ta ndajmë edhe n'dy pjesë. N'mëngjes esull dhe n'mbramje para se t'shkojmë me fjetë, por sejcilën herë duhet ta pregatisim të freskët.
Masën duhet me e përzie me mikser elektrik 1 deri 2 minuta sepse lidhja duhet me qenë shumë e fortë. Gjithmonë e përziejmë ma s'parit vojin e djathin mandej i shtojmë edhe miellin e farave t'linit të cilin mund ta përziejmë me lugë. N'mungesë të djathit mund t'përdoret edhe kosi.

Rrezultatet e shërimit mund të dihen menjiherë mbas tri-katër javësh. Për shërimin total prej kancerit këtë rracion ditor duhet praktikue deri n'pesë vite. Mirë asht gjatë gjithë jetës, por mbas dy-tre muajve duhet zvoglue në masë sasinë, sidomos t'vojit e ma vonë edhe t'farave t'linit. Konstaton doktorresha.

PËRVOJA IME

Unë tekstin e doktorreshës e kam gjetë dhe lexue para disa ditësh kurse farat e linit i konsumoj pothuajse nji vit edhe ate çdo mëngjes. N'fillim plot mullinin e kafes e mbas dy muajve vetëm nga dy lugë t'gjellës. Vetëm mbas 60 ditve rrezultatet kanë qenë t'jashtzakonshme.

Farat e blueme, gjithmonë i konsumoj me kos trazuem me uji në nji filxhan tre dcl. Mendoj se kosi i trazuem me uji asht ma i mirë se djathi sepse brumi duhet t'jetë i hollë.

Verës se shkoi pata ble shumë kajsia. Mishin e kajsive e kam tha kurse farat masparit i kam terë dhe mandej i kam thye dhe ruejt bërthamën që kanë mbrend që asht n'formë bajameje.

Prej muajit shtator t'vitit kaluem, çdo mëngjes pregatis kët rracion:

2 lugë gjelle fara t'linit
3 dcl. Kos t'razuem dhe
4 brthama t'farave t'kajsive

Farat i bluej dhe i përziej me kos dhe i ha brenda 15-20 minutash. Pata ble edhe vojin e linit. Nji ditë apo dy ditë e kam përdorë, por jo ma gjatë.

Farat e linit si dhe farat e kajsive kanë në vehte vitamin b17. Vitamin që asht konstatue se parandalon, por edhe shëron kancerin.

Mbani n'mend:

Së paku dy orë mbas konsumimit t'farave t'linit nuk duhet t'konsumoni asnjifar lloj ambëlsinash

Të gjith ata që kanë problem me zorrë nuk duhet konsumue fara t'linit ose para se mej konsumue duhet kshillue me mjekun.

T'gjithë ata që kanë problem me mshikzën si bje fjala t'kallunit e mshikzës apo bakterjet në traktin urinor nuk duhet konsumue fara t'linit e sidomos voj t'linit.

Edhe ata që kanë problem me prostatë nuk duhet me konsumue fara e as voj t'linit.
 
Sipër