Facebook, ndryshime të reja

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Facebook, ndryshime të reja

Të martën në mëngjes, Facebook filloi testet në dritaren e re të chat-it, e cila paraqet vetëm llogarit e zgjedhura tani për tani. Produkti i ri do të zhduk disa nga problemet e tanishme të chat-it. Që nga data 10 gusht, Facebook ka pasur disa probleme me llogari që nuk hapeshin apo me ngarkimin e faqes, besohet prej ndryshimeve që po teston.

Chat-i i ri është i ndarë në dy seksione: Në një janë miqtë tuaj të preferuar që gjenden në linjë, të cilët dalin në fillim dhe të listuar në fund gjenden më tepër miq që janë në linjë. Në tjetrën gjendet chat-i i vjetër i Facebook, që shumë përdorues do vazhdojnë ta shohin, lista e të cilit është e renditur në rendin alfabetik.

Renditja automatike e miqve, sipas preferencave të përdoruesit, do ta bëjë më të përdorshëm chat-in.

Në foto: Majtas chat-i i ri dhe djathtas chat-i i vjetër.