Epidemilogia franceze: Harrojeni imunitetin e tufës, duhen shtuar testimet

  • Tema nisëse Marrë nga Reuters
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Reuters

Vizitor
Catherinë Hill Rekomandon testime të shpeshta dhe më strategjike në shkolla, shtëpi të kujdesit shëndetësor dhe zyra, dhe të mos lihet testimi në dëshirën e vetë njerëzve.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër