Ekspertja e OBSH-së bën thirrje për më shumë të dhëna për vaksinat e COVID-19

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Kate O'Brien, drejtoresha e OBSH-së për imunizimin dhe vaksinat tha se ende nuk është e qartë nëse vaksinat mund të reduktojnë aftësinë e njerëzve për të përhapur virusin

Vazhdoni të lexoni...