Ekspertët: Edhe pas infektimit me koronavirus, rrezik për ri-infektim

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Po shtohen provat se infektimi me koronavirus nuk e mbron individin nga një infektim tjetër në të ardhmen, tani që në botë po përhapen variante të reja të këtij virusi.

Vazhdoni të lexoni...