E bamë edhe kte për Mirditën...

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Munella

Anetar Fillestar
15 Qershor 2014
110
1
18
E bamë edhe kte për Mirditën...


Nji dokumentar i mrekullushëm mbi familjen e GJOMARKAJVE i punuem prej t'madhit NUE OROSHIT