DY SHOQET

F

Flori

Vizitor
DY SHOQET

Një shoqe po i thotë shoqes tjeter”burri im kurrë nuk më prek, le se nuk më prek por as që më vëren kur të bij me të në krevat”. Nuk po të besoj, i thotë tjetra shoqe, du me i hy unë sonte në shtrat me provu.
Dhe kur hyn shoqja e shoqes në krevat të burrit të shoqes ai burri menjëherë kërrrrk gishtin në atë senin e shoqes së gruas, tash ajo shoqja po bërtet”kuku, pse më rrejshe se nuk të prek moj e poshter”. Tash kjo gruja e burrit i thotë shoqes “pse qka të bani moj” po qysh moj ai pa njo pa dy ma shtini gishtin në atë senin”. Gruja e burrit po qesh hahahaha.
Ajo po i thotë e pse po kesh.
Po ai ka desht me lagë gishtin se ju ka tha pështyma.
 
Sipër