Dr. Fauci rikthehet në Shtëpinë e Bardhë, në rolin e zëdhënësit për Covid-19

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Dr. Fauci, eksperti kryesor i sëmundjes infektive në vend që u caktua nga Presidenti Joe Biden me punën e informimit të publikut për pandeminë, tha se gjendja koronavirusin vazhdon të jetë serioze

Vazhdoni të lexoni...