Dokumenta për vizë Greke

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
F

Flori

Vizitor
Dokumentat per vize Greke

2 fotografi (format 3 me 4)
 • Certifikatë familjare (e legalizuar pranë Prokurorisë së Rrethit dhe pranë Ministrisë së Jashtme nëpërmjet Postës Shqipëtare)
 • Certifikatë personale
 • Pasqyre e llogarise bankare (mbi 3 mijë euro për siguri)
 • Librezë e sigurimeve shoqërore
 • Vërtetim pune
 • Ftesë e sigluar nga Autoritetet vendase greke (në rast se ju mirëpret dikush)
 • Prenotim i biletës së avionit ose të autobusit (vajtje-ardhje)
 • Prenotim i hotelit
 • Pashaportë e vlefshme deri në gjashtë muaj pas planifikimit të udhëtimit
 • Siguracion shëndetësor për periudhën e qëndrimit në Greqi
 • Fotokopje e Kartës së Identitetit
 • Fotokopje e pashaportës
 • Mandat pagesë e taksës për marrjen e vizës pranë Alpha Bank (35 EUR)
Kur sigurohen te gjitha dokumentet e mësipërme:

Telefonon në numrin 09004044004

(të caktojnë datën e takimit për të paraqitur dokumentat në ambasadë)

Paraqitja në ambasadë

Në momentin e paraqitjes në ambasadë dorëzohet nga autoritetet konsullore formulari për vizë turistike që plotësohet në vend dhe dorëzohet më pas me të gjitha dokumentat e tjerë tek oficeri konsullor

Tërheqja e pashaportës pranë zyrave postare të përcaktuara.