Dita evropiane kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

B

Bashkia Mirdite

Vizitor
Në kuadër të ditës Evropiane kundër trafikimit të qenieve njerëzore, bashkia Mirditë nëpërmjet përfaqësuesve të saj, dhe në bashkëpunim me nxënësit e “Gjimnazit Rrëshen” organizoi një marshim me pankarta nëpër rrugët e qytetit duke shpërndarë fletëpalosje, me qëllim sensibilizimin e qytetarëve nën moton “Thuaj Stop Trafikimit”.
WhatsApp-Image-2020-10-26-at-09.30.39-1-300x225.jpeg

WhatsApp-Image-2020-10-26-at-09.30.40-1-225x300.jpeg

WhatsApp-Image-2020-10-26-at-09.30.40-2-300x225.jpeg

WhatsApp-Image-2020-10-26-at-09.30.39-300x225.jpeg


Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër