Cilët do të vaksinohen të parët? Mblidhet grupi i ekspertëve të CDC-së

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Brenda muajit dhjetor Administrata e Ushqimit dhe Barnave pritet të japë vendimin e saj rreth dy vaksinave. Me miratimin e tyre, deri në janar pritet të prodhohen 50 milionë doza.

Vazhdoni të lexoni...