Cfare fshihet pas koronavirusit?

Poshnjari

Anëtar
Në këtë histori ka shumë pikëpyetje që me sa duket nuk është në gjendje t’i japë asnjë mjek. Ajo që të habitë është se ndonëse numri i të vdekurve nuk ka arritur as 100, sipas shifrave zyrtare, duket se është bërë shqetësimi kryesor jo vetëm i Kinës që sipas disa informacioneve ka vendosur në karantinë tre qytet popullsia e të cilave arrin gati 60 milion banorë, por edhe komplet planetit.
Pyetjet që lindin janë: mos ndoshta numri i të vdekurve është shumë herë më i madh por nuk bëhen të ditura? Mos virusi koronavirusi nuk ka ardhur vërtetë nga konsumimi i ndonjë gjarpri apo lakuriqi nate të infektuar? Në internet ekzistojnë shumë informacione të habitshme. Disa mund t’i quajnë konspirative por nëse nuk kemi një përgjigje zyrtare për pyetjet e mësipërme këto shpjegime ngjanë më të logjikshme. Ja disa lajme që qarkullojnë në internet në lidhje me të vërtetën të vërtetën e koronavirusi.
Koronavirusi u përhap aksidentalisht nga laboratorët sekret kinez
Kina është një shtet i madh dhe konsiderohet si një superfuqi. Duke u nisur nga kjo, është e logjikshme që të ketë shkencëtarë që bëjnë eksperimente në laboratorë sekretë për interesat ushtarake. Sipas disa lajmeve që qarkullojnë në internet mendohet se aty është edhe zanafilla e koronavirusit. Mendohet se koronavirusi nuk është thjesht një virus që është shkaktuar nga konsumimi i mishit të lakuriqit të natës apo ndonjë gjarpri që mund të ketë ngrënë lakuriq nate të infektuar. Por është një virus i krijuar në laboratorët që studiojnë formula për armët bakteriologjike.
Sipas këtyre teorive, me sa duket diçka nuk ka funksionuar sipas procedurave dhe dikush nga personat që punonin në projekt është infektuar dhe padijeninë organeve e ka nxjerre jashtë këtë virus. Kështu situata ka degjeneruar duke dalë jashtë kontrollit.
Burimi: Cila është e vërteta e koronavirusi - SiteLuka Shqip
 
Sipër