CDC: Vaksinat e Pfizerit dhe Modernës mund të shkaktojnë miokardi

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Agjencia federale bëri të ditur gjithashtu se pavarësisht "lidhjes së mundshme" mes dy vaksinave dhe miokardisë, përfitimet nga imunizimi me to, janë shumë më të mëdha se rreziqet.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër