Britania mes lehtësimit të kufizimeve dhe drojës nga varianti i ri i virusit

  • Tema nisëse Shëndetësi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
S

Shëndetësi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Në Britani, Sekretari i Shëndetësisë Matt Hancock tha të dielën se varianti koronavirusit, i cili u shfaq fillimisht në Indi, po bëhej lloji dominues në disa pjesë të vendit.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër