Blackbery 9980, teknologji dhe luks

A

agroni

Vizitor
Blackbery 9980, teknologji dhe luks

PEKIN- Nëpër Internet janë përhapur fotografitë e prototipit të mundshëm të Blackbery 9980. Me linja ndryshe, më moderne se telefonat e tjerë BlackBerry, ai duket se do të korrë sukses.

Një dizenjues nga Kina, me siguri i punësuar në fabrikën e cila prodhon telefonat për RiM, pohon se ka shitur disa modele nëpërmjet internetit. Sipas tij ky model do të shitet brenda linjës së posaçme luksoze, ku nuk mungon as dekorimi i tij me diamante.

Megjithatë fotografia flet më shumë se fjalët – ndoshta RiM ka nevojë pikërisht për diçka të tillë – një kthesë e madhe dizajni.
(m.a/BalkanWeb)
 
Sipër