Bizneset e vogla, në pritje të kredive të qeverisë amerikane

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
C

Chris Simkins

Vizitor
Administrata e Bizneseve të Vogla e pranon se ka vonesa në përpunimin e valës së madhe të aplikacioneve për kredi, por vlerëson se më shumë se 1.6 milionë biznese të vogla u ndihmuan nga raundi i parë i kredive

Vazhdoni të lexoni...