Biden: Ende rrugë e gjatë për rimëkëmbjen ekonomike

  • Tema nisëse Ekonomi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
E

Ekonomi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Raporti tregonte një rritje modeste me rreth 266 mijë vende të reja pune, gjë që mund të ndërlikojë edhe më tej synimet e presidentit për të miratuar paketën prej 4 trilionë dollarësh investime në infrastrukturë, arsim dhe për fëmijët.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër