BE pritet të konfirmojë lidhjen mes vaksinës AstraZeneca dhe rasteve të mpiksjeve të gjakut

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Zyrtari i Agjencisë Evropiane të Ilaçeve, Marco Cavaleri tha të martën se rregullatori i ilaçeve po përgatitet të bëjë një deklaratë më përfundimtare këtë javë mbi lidhjen e vaksinës së AstraZenekës me mpiksjet e gjakut.

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër