BE-ja autorizon përdorimin e vaksinës AstraZeneca për të gjithë të rriturit

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Komisioni i ekspertëve të Agjencisë Evropiane të Barnave rekomandoi që vaksina të përdoret tek moshat 18 vjeç e lart. Disa vende lanë të kuptohet se mund të mos i japin vaksinat për të moshuarit për shkak të të dhënave të pamjaftueshme

Vazhdoni të lexoni...