Bashkia Mirditë - Gjendja e tanishme 2018

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Bashkia Mirditë - Qarku Lezhë

Stema e bashkisë Mirditë
stema-e-bashkrise-mirditemirdita.png

Qendra e Bashkisë Qyteti - Rrëshen
Njësitë administrative përbërëse
 • Rrëshen
  me përbërje: Qyteti Rrëshen, Fshatrat; Ndërfushas ,Ndërfan, Gëziq, Tarazh, Jezull, Kodër Rrëshen, Sheshaj, Fushë-Lumth, Malaj, Malaj Epërm, Tenë, Lurth, Bukmirë, Kulmë

 • Rubik
  me përbërje: Qyteti Rubik, Fshatrat; Fierzë, Bulshizë, Fang, Rasfik, Katund i Vjetër, Munaz, Rreja e Zezë, Rreja e Veles, Vau Shkezë, Rrethi i Sipërm, Livadhëz, Bulger

 • Selitë
  me përbërje: Qyteti Kurbnesh, Fshatrat; Lufaj, Bardhaj, Lëkundë, Zajs, Kthellë e Sipërme, Kurbnesh-fshat, Mërkurth, Kumbull

 • Kthellë
  me përbërje: Fshatrat; Perlat Qendër, Perlat i Sipërm, Shebe, Tharr, Trojë, Prosek, Rrushkull, Ujë, Shtrezë

 • Fan
  me përbërje: Fshatrat; Klos, Shtrungaj, Bisakë, Fan, Zall-Xhuxhë, Katundi i Ri, Konaj, Shëngjin, Petoq, Xhuxhë, Dardhëz, Thirrë, Sang, Hebe, Domgjon, Gjakëz, Munellë

 • Orosh
  me përbërje: Qyteti Reps, Fshatrat; Kullaxhi, Blinisht, Pshqesh, Mashtërkor, Shëmri, Grykë Orosh, Lgjin, Bulshar, Planet, Ndërshen, Nënshejt, Kodër-Spaç, Gurth-Spaç, Lajthizë

 • Kaçinar
  me përbërje: Fshatrat; Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Simon, Shëngjergj, Shtuf, Shpërdhezë

Popullsia sipas Census 2011 ― 22,103
Popullsia sipas Regjistrit Civil ― 37,384
Sipërfaqja KM² ― 870

Kryetar Bashkie ― Ndrec Dedaj
Anëtarë në këshillin bashkiak ― 21
Bashkitë kufitare ― Fushë Arrës, Pukë, Lezhë, Kukës, Dibër, Mat,Kurbin

Harta administrative
Bashkia Mirdite pdf.png

Uebfaqja zyrtare ― bashkiamirdite.gov.al