Bajraqet e Mirditës dhe Fshatrat

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Miri

Anëtar drejtues
2 Korrik 2012
247
2
864
Bajraqet e Mirdites dhe Fshatrat

fshatrat-e-mirdites.jpg

Ketu paraqesim listen e fshatrave te Mirdites. I kemi ndare sipas zonava/bajraqeve keshtu qe e keni me te lehte qe ti gjeni dhe te dini se ne cilin bajrak ben pjese fshati qe u intereson. Dhe ne rast se mungon fshati juaj mjafton te na kontaktoni duke na derguar emrin dhe zonen qe i perket. Do ta vendosim menjehere ne rresht me te tjeret.

Oroshi me fshatrat;
Lajthizë, Nënshejt, GrykëOrosh, Mashtërkor, Bukmirë, Shpërdhazë, Livadhes, Ndërfushas, Bulshar, Ndërshenë, Lgjin, Planetë, Zajs, Shmri.

Spaçi me fshatrat:
Kodër Spaç, Gurth, Mesul, Mushtë, Kimez, Shmia, Kalivare, Dom, Gojan, Shkozë, Breg, Lumi i Zi, Lumi i Bardhë, Tuç, Fushë Arrëz, Kryezi, Qafmali, Bërdhet, Lumardh, Gomsiqe, Kaftallë, Mnelë, Kqirë.

Kuzhneni me fshatrat:
Blinisht, Kuzhnen, Gjegjan, Simon, Pëshqesh, Gëziq, Ndërfandë, Kullaxhi, Rras i Egër.

Fani me fshatrat:
Domgjon, Bisakë, Xhuxhë, Zallxhuxhë, Konaj, Shëngjin, Klos Kujt, Thirrë, Sang, Hebe, Petoq, Gjakëz, Shtrungaj, Srriqe, Mollkuqe.

Dibrri me fshatrat:
Kaçinar, Kashnjet, Gazull, Sukaxhi, Kalor, Ungrej, Fregën, Rras i Butë, Korthpulë, Vig, Vrrithi, Shëngjergj, Arrëz, Shtuf.

Kthella me fshatrat:
Kthellë Epër, Malaj, Tenë, Shebe, Perlat Qendër, Perlat Epër, Prosek, Tarazh, Ujë Shtrez, Lurth, Kodër Rrëshen, Fushë Lumth, Troje.

Selita me fshatrat:
Bardhaj, Lufaj, Lëkundë, Tharri, Kurbnesh, Kumbull, Mërkurth, Lam i Madh, Gjoçaj, Zallgjoçaj.

Rraza me fshatrat:
Baz, Bushkash, Karricë, Madhesh, Rrethbaz, Stojan, Lundër, Drita, Trodhna, Komsi.

Kryezez me fshatrat:
Katundi i Vjetër, Rraja e Zezë, Munaz, Rrethi i Epër, Vaushkjezë, Bulshizë., Rubik

Bulgëri me fshatrat:
Bulgër, Rrasfik, Fierza, Fangu, Bërzana, Prolli.

Manatia me fshatrat:
Manatia, Grykë Manatia, Fildana, Murriza, Dardha, Spitëni, Zejmeni, Treshi.

Vela me fshatrat:
Reja e Velës, Vela e Vendit, Lalmi, Kaçinari, Gjashi, Patalej.