Bëj çka e kam në mend

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
N

ndreu

Vizitor
Bëj çka e kam në mend

Në një fshat Nastradini i mblodhi fshatarët dhe u tha:
— Ose më jepni për të ngrënë, ose e bëj çka e kam në mend!
Fshatarët u trembën dhe i dhanë gjithë ç'patën. Kur u ngop Nastradini mirë e mirë, ata s'duruan pa e pyetur ç'kishte pasur ndër mend t'i bënte fshatit. Ai tha:
— Kam pasur ndër mend të shkoj në fshatin tjetër.