Apple do të nxjerr në treg iPhone5

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
Apple do të nxjerr në treg iPhone5


Në shtator Apple do të nxjerr në treg iPhone5, që ndryshe nga katra do të ketë një procesor më të fuqishëm dhe një fotokamer më rezolucion më të lartë.Smartfoni i ri do të ketë një procesor A5 (atë që përdoret tashmë në iPad2) që do të lejoj një shpejtësi më të madhe në shkarkimin e të dhënave dhe një fotokamer prej 8 megapiksel (ndërkoh që iPhone4 ka një fotokamer 5 megapiksel). Sistemi operativ i iPhone5 do të jetë Os5 që lejon një përmirësim në shkëmbimin e fotove dhe sms-ve.Apple po punon ndërkoh edhe në ndërtimin e një versioni më ekonomik dhe të vogël të iPhone, me parametra të ngjashme me vëllezërit e mëdhenj që gjenden në treg.