Anti-virusi fallco i MACDefender

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

marku

Vizitor
Anti-virusi fallco i MACDefender

Kujdes! Një program fallco anti-virusi nën siglën e njohur të MACDefender që qarkullon në internet, mund t’iu marrë në qafë.
Kjo të paktën i ka ndodhur qindra përdoruesve të kompiuterave, të cilët kanë shkarkuar këtë program pa pagesë, që veç faktit që nuk mbron kompiuterin tërheq viruset drejt tij. Anti-virusi i rremë MAC, që gjendet lehtësisht në internet që prej fillimit të majit, mban emrat MACDefender dhe Mac Security. Pasi instalohet, ai kërkon automatikisht skanim të komputerit, por që në fakt nuk bën gjë tjetër veçse thith viruse nga interneti.

Alarmi për këtë anti-virus u ngrit pas qindra thirrjeve për ndihmë në blogjet e Apple.