Ambivalenca

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari

Joni

Moderator
6 Shkurt 2011
77
0
6
Ambivalenca

Ambivalenca është shprehje në literaturë dhe në shkencat e gjuhës, me të cilën shprehet paraqitja në të njëjtën kohë e dy fenomeneve kundërthëse me njëra tjetrën të cilat shpesh fenomene verbuese. Flitet b.f për rryma ambivalente nëpër epoka apo për ambivalencën e këndvështrimit të fjalëve.