Ç'ka të re

Agjencitë e Inteligjencës Amerikane ende të ndara për origjinën e koronavirusit

  • Tema nisëse Marrë nga Associated Press
  • Data e fillimit
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Sipas rezultateve të një rishikimi të urdhëruar nga Presidenti Joe Biden dhe të publikuar të premten, agjencitë amerikane të zbulimit mbeten të ndara në lidhje me origjinën e koronavirusit, por besojnë se udhëheqësit e Kinës nuk dinin për virusin para fillimit të pandemisë globale

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër