Afron afati i skadimit të ndihmës për papunësinë në Amerikë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
K

Katherine Gypson

Vizitor
Sekretari Mnuchin po propozon një projektligj afatshkurtër që do të zgjaste përfitimet dhe do të lejonte ligjvënësit që të merrnin pushimet e tyre tradicionale të muajit gusht. Zonja Pelosi tashmë ka hedhur poshtë këtë qasje për negociatat.

Vazhdoni të lexoni...