A keni mall per vendin?

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
A

Antoni

Vizitor
A keni mall per vendin?

Ndoshta eshte nje pyetje qe nuk ja vlen qe te behet mbasi dihet edhe pergjigjja por tregoni sincerisht, a u mungon vendi dhe çfare u mungon me shume