A janë të nevojshme vaksinat përforcuese tani apo më vonë?

M

Mariama Diallo

Vizitor
Ndërsa shfaqen variante të reja dhe më të fuqishme të koronavirusit dhe raportet tregojnë se efikasiteti i disa vaksinave po bie, vendet kryesisht në botën e zhvilluar, po bëhen gati për të siguruar vaksinat përforcuese

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër